Egy új sorozat indul mától a teasokkon! A cím találóan "Terítéken" nevet viseli. Itt a különböző teákat fogom osztályozni. Amelyeket több kategóriába sorolok. Az első ilyen tea, a Pickwicktől lesz. A termék pontos címe Pickwick; Rooibos Mango-Peach tee, Na vágjunk bele.

Aki nem ismerné a teát, annak itt egy kép a márkáról.

Jellemzés: Egy elég mű vörös teával van dolgunk. Az íze nem jön át az Afrikai növénynek, viszont a barackot annál erőteljesebben lehet kiérezni. A mangóból semmit se vettem észre. Viszont nagyon zamatos íze van. Feltehetőleg a barack aromák miatt. Nem isa csoda, hiszen alig több mint 60% vörös tea került a filterekbe. Hagyományos kiszerelés egy doboz 20 adaggal. Nem röpített el az Afrikai kontinensre.

Pontozás: 5/10 (Azaz 5 pont a tízből. Hiszen valljuk be, van ennél ihatóbb nedű is.)

 

 

 

Szerző: teazo  2009.12.13. 14:17 2 komment

Címkék: teakritika

A bejegyzés trackback címe:

https://teasokk.blog.hu/api/trackback/id/tr951594183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

psglaptop 2010.01.02. 21:43:55

Kérdésem az lenne, hogy te publikálod a Poet.hu rendszerén belül is ezt a blogot Judas néven? Ha igen, akkor kérlek jelezd ezt nekünk a Poet fórumán lévő ..::Panaszfal::.. nevű topicban Colletus nevű felhasználónak e-mailben! köszi!

Nr. fan 2010.01.03. 17:40:19

Tegnaptól a poet blogján is olvashatóak a bejegyzések. Már frissült is, hiszen elemzésre került a Twinings egyik teája.

(Ide azért nem tudok frissíteni, mivel elveszett a belépési kód, és a felhasználónév. De hamarosan másik blogon nyitok ki. Addig is a poeten lehet olvasni! ;)
süti beállítások módosítása