Elég hihetetlennek hangzik, de a fenti címet nem írtam el. Valóban nagyon érzéki a FEKETE tea tejjel. Nemhiába hangsúlyzom ki a fekete teát. Mivel zöld, oolong vagy fehér minőséggel nem szabad inni tejet. Ya, és mégvalami. Ha tejet öntünka  teába, citromot semmilyen formába ne öntsünk még az italba. Mert akkor úgy nem fog ízleni. A fekete teáknál javaslom az alábbi márkákat:

- Earl grey tee

- English Breakfest tee

- Irish Breakfest tee

- Ceylon (mind a négy minőségűből) dimbula tee

- Indiai teák még nagyon jók tejjel.

Ezeket a minőségeket ajánlom. Az angoloknál nagy vita, hogy először tejet öntsenek a teába, vagy a teába tejet. Én megmondom őszintén az uztóbbi pártján állok. Hiszen így jól lehet kontrollálni a nedű színén a tej mennyiségét. De mindenkia  saját ízlése szerint igya. A lényeg hogy jól érezze magát a tea ivása közben...

Szerző: teazo  2009.12.20. 15:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teasokk.blog.hu/api/trackback/id/tr101611103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása